Inshore Coaching Lather - Out Of The Strong Came Forth Magarcima.

Hotell konferens

Det är bra att kunna ha lite konferenser då och då så att man kan komma bort från kontoret men ändå få jobbet gjort. Det finns många fina anläggningar som man kan åka till och ha sin konferens. Man kan söka på " hotell konferens " och se vad som dyker upp.
Ja man vill ju vara på ett ställe som man tycker är mysigt och bra och lämpligt för det arbete som man kommer att utföra. Sen så är det bra om det inte är alltför långt bort från vart alla bor så att alla känner att dom kan komma.

Bra att ha innan och efter semestern 

Ja det kan vara bra att ha det innan semestern och sen så kan det även vara bra att ha det efter semestern så att man känner att man kan få det att bli så som man vill och behöver. Det kan vara bra att sammanställa det som man vill sammanställa innan och sen återkoppla efter semestern och se vart alla står i det.
Ja det finns så många bra ställen som man kan kolla upp och som man kan göra något som man känner är det som man tycker är bra.
Ja det är skönt att kunna känna att man har gjort allt man kan innan semestern så att man kan ta det lugnt och bara slappa utan att tänka på jobbet under semestern det är ju så man vill att det ska vara och det är så det borde vara.
Så det kan ju vara bra att kolla upp det innan och få det att bli så som man vill och tycker är bra. Så kolla med kollegorna vad dom tycker och så kan ni se vad ni hittar för mysigt ställe som ni kan vara på och som man kan övernatta så att man får lite mer tid.